Ajankohtaista

Uudet Innostun liikkumaan -sivustot on koottu ajatuksella tiedolla ja tuella taitoja mielekkään motorisen oppimisen mahdollistamiseksi – kaikki yhdestä osoitteesta, myös Skillilataamo. Sivusto pitää sisällään tietoa lasten motoriikasta, motoristen taitojen kehittymisestä, kehityksen haasteista, motorisen oppimisen vaikeuksista sekä motorista oppimista edistävistä tekijöistä. Toivomme, että uusi sivusto antaa vahvistusta jo olemassa oleville tiedoille ja ajatuksille sekä tarjoaa uutta ymmärrystä, työvälineitä ja vinkkejä.

Huom! Sivustoa edelleen työstetään ja täydennetään paremmaksi versioksi itsestään eli muutoksia on vielä helmikuun aikana luvassa niin ilmeeseen, kuin Skillilataamon sisältöihin, korttisettehin ja tulostettavaan pdf-korttiin.

Mitä uutta?

Olemme sivuston rakentamisessa huomioineet niin saatuja palautteita ja käyttäjäkokemuksia, kuin uusia ja tulevia säädöksiä esimerkiksi saavutettavuuden osalta. Merkittävin uudistus on innostunliikkumaan.fi ja skillilataamo.fi sivujen löytyminen nyt yhden osoitteen takaa, toki molemmat osoitteet vievät olemassa oleville sivuille edelleen. Tällä uudistuksella tarjoamme mahdollisuuden helposti tutustua myös tarjolla olevaan tietoon käytännön harjoitteiden lisäksi.

Skillilataamosta

Skillilataamo on kokenut suurimman mullistuksen ja nyt löydät alle kouluikäisten ja kouluikäisten kortit samalta sivulta. Voit rajata iän mukaan haluamasi kortit näytölle. Muuten kortteja voit rajata kuten ennenkin. Sivustolta on myös poistunut niin kutsuttu ”drag  & drop” -mahdollisuus eli jatkossa voit lisätä Skillikortteja Skillikoriin aina kortin oikean kulman plussaa napsauttamalla, yhtä helppoa siis edelleen. Käytön osalta suosittelemme tutustumaan sivuston käyttöohjeisiin.

Palautetta, ideoita ja toiveita otamme edelleen mielellämme vastaan😊 Niitä saa laittaa tulemaan sähköpostitse osoitteeseen info@innostunliikkumaan.fi